/ Dag boken /

min lilla sällskapsdam

 
 Ja vad ska man säga som nybliven kattunge ägare? tja... jag trodde inte att dom sprang så fort! Lilla Alva racear runt hela tiden och hinner knappt med att somna innan hon är uppe och busar igen. Det är bara bus och bus hela tiden, vilket jag tycker är super mysigt! Dagar som denna, när regnet vräker ner och Kim är iväg och jobbar så är det väldigt mysigt att ha Alva klätrandes i nacken eller springandes runt benen. Men fy tusan vilka vassa klor, då är det bättre när hon små bitts istället. Men hon är inte så gamal än, så det är bara att njuta av alla bus som kommer innan de tar slut. -Men hon är så duktig! Hon går på lådan, äter all mat, somnar när det blir mörkt och biter inte på laddsladdarna (och då är hon bara 8veckor) 
 
/ Dag boken /

Alva, äntligen här.

 
Igår åkte jag och Sara och hämtade hem Alva (från Alva). Nu har hon vart här i mer än ett dygn och tjaaa.... hon är en riktig fjäskare. Jag trodde hon skulle springa och gömma sig direkt men hon var pang på. Springer runt och leker, lägger sig och sover på alla möjliga ställen, äter både kladdmat och torrfoder... I morse sprang hon genom hela lägenheten för att gå på kattlådan för att sedan springa tillbaka till sängen och mysa ner sig. Dock dricker hon inte vattnet... Men hon har fått lite mjölk som hon snabbt drack upp. 
 
Idag har vi vart i Fide och lekt i gräsmattan... Eller Alva var tyå livrädd för gräset i början, men efter lite lek och mys sprang hon runt och jagade några sländor. För tillfället ligger hon och sover på soffan. Hon är världens bästa sällskap!
/ Dag boken /

Lilla nykomlingen Alva