/ Dag boken /

närvositet i blodet!

 
fick veta nu att jag skulle ha fått en kontaktperson på min spanska skola och tagit kontakt med den innan skolan börjar... vilket är om ca 3-4 veckor. Jag har inte fått någon kontaktperson så i ren inpulls har jag hunnit skriva brev till skolan, min spanska familj, laggt upp status i spanska gruppen på facebook och mailat programkontoret... på mindre än 5 min. smått närvös.
 
mina ridsaker är färdig packade likaså gympakläderna. Listor överpackning har skrivit och en massa mail har skickats mellan sverige och spaninen. Om 17  dagar är jag i Morales Del Rey....Så spännande!
Nu ska jag ta var på livet i Sverige. 6 Jobbdagar kvar och resterande 10 lediga dagar ska bli till att njuta av Gotland och "leka" med mina vänner.
 
 
/ Dag boken /

ALLA börjar skolan!

 
medans alla andr 17 åringar sover ut efter sin förs dag i skolan tar jag det lungt framför datorn. 
Imorgon blir det till att jobba i kafet mellan 10.30 - 17.30. två veckor kvar på bottarve sen skall det packas för fullt. Har redan börjat skriva listor, plockat ner saker i rummet så attt det inte ska samla onödigt med damm. ska bli kul men det känns ändå lite tragiskt att lämna alla, speciellt min grabb. Det kommer bli massa skype kvällar och min nya Canon kommer få ta mer kort än den anar.  om exakt tre veckor åker jag!  
 
/ Dag boken /

jobbade på bröllop i helgen, serverade fikat