/ Dag boken /

Jag kommer avguda dig om du gör det!

Den människa som beställer hem dessa till mig kommer jag peppre med kärlek i resten av mitt liv!
det finns på H&M och kostar baaaara 150:- . Så ni som har hjärta och förstånd bör fixa dessa åt mig.
Tack, Tack, Tack! (på förhand)
 
Dessutom hade jag varit ytterst tacksam om jag fick sånna här...
                                      Urban Ears                                                  Nike spring skor
                                          Marabou                                                 Dr Martens
 
 
just saying
/ Dag boken /

lika tråkig dag som igår

[Saknar Gotland]
 
Idag har vart en lika tråkig dag som igår...försov mig imorse och när jag blev väckt 5 min innan vi skulle åka så sa Elsa att jag kunde somna om, jag gör ändå inget viktigt i skolan...jaha, så idag blev det sovmorgon. Vädret är lika höstigt idag med och jag sitter och fryser som vanligt... måste skaffa mig ett par tofflor!!! 
 
Är så otroligt taggad inför morgondagen! varför? jo för imorgon börjar gymmet! ska även få min första spanska lekion, kommer få det tre gånger i veckan...så vi får se om det är något att ha. Ska iväg sen och rida lite hade jag tänkt...om vädret bara kunde bli liiite finare. 
 
Annars då? För tillfället sitter hela familjen (förutom Laura som fortfarande är i Zamora och pluggar) vid varsin data/surfplatta och är "sociala." 
/ Dag boken /

Idag är ingen vanlig dag...

 
...Nej för det är Adíans fördelsedag, hurra, hurra, hurra!! Dagen har hitintlls bara handlat om mat (kanin ige, såå gott) och en super god plomminkaka, Jätte god! Annars har jag bara suttit vid datan, tragiskt jag vet, men väret är som det är och jag har inte så mycket annat att göra. Var uppe vid 7imorse igen men tydligen så har det kommt jätte mycket moln undernatten för idag har det bara legat ett stoooort vitt moln över hela himlen...så jag får göra ett nytt försök nästa helg!
 
Mitt nya spanska ord: mariquita , det beyder nyckelpiga och även gay.
Jag lärde mig detta fina ord då jag hittade en liten nyckelpiga på en vindruva som var halvägs in i Joaquins mun. Duktiga och uppmärksamma jag! Hela familjen blev överlyckliga av det lilla krype...fotade det, höll i det och stirrade ut den när den gick från ena sidan av bordet till andrasidan. Dock var jag inte lika hänförd, jag har sett alldelles för många Gotländska stränder proppade med detta kryp. 
 
En till sak jag glömt hemma i Sverige, Underställ och ett par hela raggsockor! Sitter och fryser hela tiden! förut hade jag inga bra kläder för värmen och nu ar jag inga bra kläder för kylan...vad är der här? så, mössa, fingervantar, fler halsdukar, underställ, sockor och tofflor är vad jag vill leva i nu! och min favo filt...saknad!