/ Dag boken /

Emma pratar hästar

Har varit i stallet hela veckan. Bad om en vecka prao och mina lärare var så snälla så jag fick en :)
Valde att vara i stallet, ville lära mig lite mer och det har jag. Nu kan jag stängsla, harva ridhus och hur man värker hovar. har ridit och longerat hästar, fodrat och putsat selar. Tvättat vintertäcken, sorterat eltråd och en massa annat. Och sen har jag en massa härliga prao vänner :) så kul att vara där hela dagarna och komma hästarna närmare, se hur de små lär sig nya saker dag för dag. känner värlkigen att jag har utväklats, både i min rädsla för  problem hästar och allt det man skall kunna för att ha häst, stängsla telexempel. Imorgon är sissta prao dagen. Sen är det körlektion på Lördag och Km på Onsdag...får helt enkelt dra mig till stallet på Tisdagen och sen på Onsdag morgon! Nu satsar vi :D
/ Fotografen /

Från Sveriges djungel

/ Dag boken /

Bollnäs
Så här glad har jag varit dessa dagar! Så fint, härligt folk och vi har absolut tur med vädret!
25grader i skuggan, bollnäs levererar härlig musik på torget av fina estetare. Alla är jätte trevliga!
vi kom hit upp med tåg Onsdags, igår fick vi gå på rundtur i kulturhuset och lyssna på estetarnas genrep. Kulturhuset är jätte stort och jätte fint! Innan detta hade vi gått från bollnäs berg och ner till centrum. ca 5km.
Sen på kvällen åkte vi i gamla vikinga båtar. vi rodde i ca 1 på Ljusnan. Sen åt vi kolbullar i ett gammalt vikinga hus. Super mysigt och alla var jätte positiva. Stugarna vi bor i är jätte ysiga dom med ;) Idag har vi shoppat o ikväll blir det kanske skate board. Imorgon  järvzoo!! :)