/ Dag boken /

min lugg bara växer och växer

 
Nu syns inte det på bilden men min lugg är så lång så om jag vill så kan jag bita på den...det är ingen som har tid att ta med mig till en frisör. Aja, jag kanske skall spara ut den nu när jag ändå är igång?

Idag ha Joaquín och Adrían gått lös med motorsågarna och de har fällt en massa träd i trädgården. Egentligen skulle det bara fälla ett men de blev några fler under dagen. Nu har vi iallafall jätte fin utsikt på berget så det är ingen som klagar. 
 
Imorgon skall jag till Valladolid och baka med två Svenskar...eller det brorsig på om det går någon himla buss!! Jag har letat och letat som en dåre efter en tidtabell men jag kan inte hitta någon på internet... 
 
Nu skall jag försöka bli varm, huset är så sjukt kallt!!
/ Dag boken /

Jag saknar russen

 Det jag saknar mest av allt är nog stallet. att pyssla med pollarna, plocka i sadelkammaren, mocka spiltorna, väga upp maten, dela ut kraftfoder...vattna hagara, trava runt i ridhuset eller skritta ut barbacka i skogen. Att flamsa i marias kök och hämta mjölk hos grannen. Jag saknar dessa fina russ och även de stora klunsarna med. Jag saknar att gå upp tidigt på helgen för att fodra, öppna dörrarna och möttas av gnäggningar. Fyrhjulingen...all tid jag spenderade där. Tisdagar, Onsdagar, Fredagar, hela helgerna... Alla fina vänner jag ahr där, jag minns alla övernattningar i gästrummet. Åh vad bra vi hade det. Näör jag kommer hem så kommer jag aldrig kunna slita mig därifrån!
 
 
/ Dag boken /

Fågel mat... Googlemaps?

 
Idag glömde Joaquin bort mig och körde ifrån mig medans jag stod i duschen...så jag kom aldrig till skolan.
istälet har jag vart hemma och pluggat som en liten dåre. Gymmet var roligt som vanligt men jag upptäckte att jag är värdelös på utfall...mina knän pallar inte det.

Hemma fick jag äntligen dricka min efterlängtade mjölk. Skulle dricka ett glas och det blev hela paketet. Den vanliga mjölken här nere är jätte pastoriserad så den håller typ hur länge som helst och behöver inte vara i kylen. Så nu när vi åt kvällsmat så var Elsa jätte orolig att min mjölk skulle bli dålig som stod på bordet...och då hade den bara stått i tio minuter.
 
Jag skulle även iväg och se på Bio med Lara och hennes två vänner, men vi hamnade på ett café där vi satt hela kvällen och pratade. jag fick creps, alltså super goda pannkakor... Mjölk och Pannkakr på samma dag, såå glad! de lärde mig en massa långa svåra ord på spanska så jag lärde dem lite svenska. de ville lära sig "Fågelmat" men det kunde inte uttala det klokt så istället sa de "googlemaps"  Inte så lika, men med deras uttal så var det snarlikt. 
 
I helgen kanske jag åker iväg till Valladolid, till två andra svenskar för att baka lussebullar...vi får se.
Adrían är hemma och vi skall köra armbrytning...han tror nämligen att jag försöker bli stark av mjölk. Tyvärr lär han nog få ett gott skratt när han upptäcker vilka "baota-muskler" jag har, hehe.
 
Adíos!