/ Dag boken /

Datans kamera funkar toppen

 
Jo naj men så att ehhhh.... Sitter hemma hos Sara och Roy, helt själv (tillsammans med en sovande Alva), och väntar på att Sara ska komma hem ifrån ladugården. Jag ber hemskt mycket om ursäkt för dålig uppdatering och inte så mycket bilder... Ska bättra mig! På måndag bär det av mot göta kanal med scouterna och min kamera lär INTE följa med (eftersom jag är rädd om den och den kostar mycket cash). Men det kommer bli stört kul ändå! Har börjat jobba på Grå gåsen nu (där de spelar in Så mycket bättre). Där är jag frukost/städ-personal... faktiskt ett riktigt roligt jobb med mycket variation på uppgifterna och inte speciellt svårt att lära sig.
 
Eftersom Kim är på fastlandet och plastar in balar så bor jag här hos Sara och Roy.... det är aldrig roligt tt bo själv! så det inebär att så fort Sara kommer hem och bytt om skall vi ner till "svärmor" och äta sparrissoppa!!! MUMMA! 
 
Jag skall även hinna med och säga att Gotlands typiska fina sommarväder inte verkar anlända i år... vi får vara glada för den varma fina våren vi hade och gråta oss till sömns för detta kalla rusk väder som aldrig vill ta slut. Sadface. Men nu är Sara hemma och magen kurrar, Vi höres!